Home>algemeen>Ultimate Ski & Wake 2018 23 en 24 juni te Brielle

Ultimate Ski & Wake 2018 23 en 24 juni te Brielle

Ultimate Ski & Wake 2018 Brielle

De watersportbeurs van ongekende klasse!! hier komen alle grote watersportbedrijven van Nederland bijeen om hun boten en watersportartikelen te tonen aan het grote publiek. Wil jij een boot kopen maar je wilt eerst weten hoe die vaart!! dit is je kans, ook voor andere gerelateerde watersport artikelen zoals wakeboards, waterski’s en funtubes, audio apparatuur en nog veel meer watersportartikelen…. op USW 2018 geld hetzelfde eerst testen dan kopen.

Ook voor trailers van het merk Pega bent u op deze beurs aan het goede adres, en wat dacht u van buitenboord motoren van het merk HONDA of vraag advies van onderhoud voor je boot bij een gerenommeerde watersport bedrijf.

Ontmoet andere gepassioneerde watersporters in ons gezellige restaurant, pak mooie aanbiedingen in de grote shopping area ,neem je eigen boot mee en doe mee aan de floating party, geniet van spectaculaire demonstraties.

De gezellige shopping area omvat diverse bedrijven en er is voor iedereen wat wils groot en klein, jong en oud je beleefd de dag van je leven op 23 en 24 juni 2018 Ultimate Ski & Wake 2018 Brielse Meer Zuid Holland

Entree is gratis…