Home>algemeen>Brielse meer spektakel dagen 2018

Brielse meer spektakel dagen 2018

De ondernemers rondom het Brielse Meer organiseren van vrijdagavond 22 tot en met zondag 24 juni 2018 het 3e Brielse Meer Spektakel, een waar spektakel op en rond het Brielse Meer. Vrijdagavond 22 juni is de aftrap met een spectaculaire, verlichte vlootschouw met (onder voorbehoud) vuurwerk. Op zaterdag bieden alle deelnemers een dagvullend programma van 10.00 tot 18.00 uur op de eigen locatie. Sommige locaties zullen op zondag hun activiteiten voortzetten.

Met het Brielse Meer Spektakel willen alle deelnemers dit prachtige gebied (blijvend) op de kaart zetten als recreatie/watersport/wandel/fiets-gelegenheid en zo meer geïnteresseerden uit de hele regio trekken. Klik hier voor de doelstellingen.

Het evenement heeft een dagvullend, zeer gevarieerd programma op en rondom het Brielse Meer. Denk hierbij aan demonstraties, roeiwedstrijden, golf & zeil-clinics, duikdemonstraties, mogelijkheid tot waterfietsen, het huren van sloepen en kano’s, het meevaren op diverse schepen enz. Klik hier voor de deelnemende partijen.

www.brielsemeerspektakel.nl