Home>algemeen>Chriscraft Boten Nederland Perfectie in opperste staat

Chriscraft Boten Nederland Perfectie in opperste staat

Modellenlijn van Chris*Craft

Chris*Craft heeft een modelenrange die loopt van 20 tot wel 42 voet (6 tot 12 meter). Alle boten hebben een klassieke uitstraling maar beschikken over de nieuwste technologieën om uw vaargenot te vergroten. Bij de inboard-modellen heeft u de keuze uit Mercruiser en Volvo-penta motoren, waardoor u gegarandeerd bent van hoog vermogende motoren die voldoen aan de laatste emissie eisen.

Launch Serie

De Launch serie is uitgevoerd met een open boeg. De open boeg zorgt voor veel zitruimte, waardoor u de ruimte van het schip ten volste benut. Door de hoge boeg en de doordachte rompvorm zult u nooit last hebben van water in uw boot. De Launch serie loopt van 20 tot wel 32 voet in lengte en kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

Corsair Serie

De Corsair serie is uitgevoerd met een gesloten boeg en heeft hieronder een kajuit. Deze kajuit biedt slaapplaats en toiletruimte, waardoor u de mogelijkheid heeft een nacht op de boot te verblijven. Boten uit de Corsair serie zijn dus zeer veelzijdige sportboten die u het vaargenot bieden waar u van droomt. De Corsair serie loopt van 20 tot wel 32 voet in lengte en kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

Catalina Serie

Chris*Craft heeft naast de inboard-modellen een serie sportboten met buitenboordmotor aandrijving. Deze boten worden in Amerika vaak omschreven als de “Gentlemens Fishingboats”. Ondanks de luxe uitstraling en de klassieke lijnen zijn deze boten uiterst geschikt om het ruime sop te verkennen. De boten worden door Omtzigt Watersport gemotoriseerd met de nieuwste Mercury Verado motoren. Hierdoor zijn kracht, souplesse gegarandeerd

Carina Serie

In 2014 introduceerde Chris*Craft een nieuwe modellenlijn, de Carina Serie. Deze boten beschikken over een steilsteven, gebaseerd op de eerste mahonie-houten klassiekers van Chris*Craft. De Carina is uitgevoerd met zowel open als gesloten boeg en kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

wil je meer weten over de chriscraft modellen of in het echt aanschouwen ga dan naar de website van www.chriscraft.nl