Home>algemeen>Seabreacher Aanwezig op Ultimate Ski & Wake 2018

Seabreacher Aanwezig op Ultimate Ski & Wake 2018

Het is compleet nieuw in Nederland, Een boot in de vorm van een HAAI waarbij je wordt afgeschoten als een Raket. Binnen enkele seconden zit je boven de 100 kilometer per uur. Je duikt onder water en komt met een enorme sprong weer boven. sprongen tot 6 meter hoogte zijn mogelijk. Deze absolute adrenaline kick draait je maag zeven keer in de ronte en je schreeuwt het uit van plezier. De seabreacher zoals de officiƫle naam luid van deze boot of moeten we zeggen varend speelgoed maar dan op een positieve manier is nu te boeken op het watersport evenement van het jaar Ultimate Ski en wake 2018 te Brielle.
Wil jij alles weten over de seabreacher neem dan contact op met het bedrijf Skyshark op hun website vind je veel meer informatie en ook filmpjes.

TELEFOON
Voor vragen m.b.t. tickets, problemen bij het boeken of overige ticket gerelateerde vragen kan je jezelf het beste wenden tot ons ticketservicecenter, zij kunnen jou direct assisteren en vragen beantwoorden. Tevens wordt de complete marketing en promoties (B2B) afhandeling ook uitgevoerd door ons ticketservicecenter.
Telefoon: 0166-700211

SkyShark dealer is telefonisch te bereiken op onderstaande 2 nummers, voor verkoop en onderhoudsvragen.
Telefoon: 0166-662384
Mobiel: 06-51004564
www.skyshark.nl
Email: info@skyshark.nl